فقط سرپرستان Looker می توانند گزینه های شرح داده شده در این صفحه را مشاهده کنند.
Looker چندین صفحه را برای مدیریت محتوای بلااستفاده و ناخواسته ارائه می دهد. محتوای بلااستفاده و صفحات زباله در زیر پوشه ها قرار دارد که می توانید از صفحه ناوبری سمت چپ به آن دسترسی پیدا کنید.
شما باید بطور دوره ای از این صفحات عبور کنید تا محتوایی را که لازم نیست حذف کنید.
محتوای بلااستفاده
صفحه محتوای بلااستفاده داشبورد و ظاهری را که در طی 90 روز گذشته مشاهده نشده است ، یا در یک بازه زمانی انتخاب شده با استفاده از زمان از منوی کشویی استفاده نشده است. این لیست شامل محتوای عمومی ، محتوایی که برای تحویل یا بخشی از موارد دلخواه کاربر برنامه ریزی شده است ، یا ظاهری که در داشبورد تعبیه شده است.
برای حذف داشبورد یا ظاهر ، این مراحل را دنبال کنید:
- از زمان آخرین استفاده از منوی کشویی ، محدوده زمانی را که می خواهید برای محتوای بلااستفاده بررسی کنید ، انتخاب کنید.
- داشبورد را انتخاب کنید و به نظر می رسد که می خواهید حذف کنید:
- با استفاده از Select All Checkbox و سپس گزینه Select All X Dashboards یا گزینه All X Looks که ظاهر می شود ، تمام داشبورد یا همه نگاه ها را در قسمت داشبورد یا بخش از لیست انتخاب کنید.
- داشبوردهای فردی یا نگاه های خود را با استفاده از کادر انتخاب در همان ردیف انتخاب کنید.
- دکمه Move to Trash را انتخاب کنید تا محتوای انتخاب شده به سطل زباله منتقل شود.
از طرف دیگر ، می توانید دکمه Move All To Trash را در بالای صفحه انتخاب کنید تا تمام ظاهر و داشبورد ذکر شده را حذف کنید.
زباله ها
صفحه سطل زباله هر داشبورد یا ظاهری را که توسط کاربران حذف شده است به شما نشان می دهد (این داشبورد و ظاهری نیز "حذف نرم" نامیده می شوند). می توانید هر تعداد داشبورد و ظاهر را انتخاب کنید ، و سپس انتخاب کنید که با آنها چه کاری انجام دهید - آنها را به طور دائم حذف کنید یا آنها را بازیابی کنید. همچنین می توانید تصاویر کوچک را با استفاده از کشویی در سمت راست بالای هر بخش مرتب کنید.
برای بازیابی یا حذف دائمی محتوا ، این مراحل را دنبال کنید:
- داشبورد را انتخاب کنید و به نظر می رسد که می خواهید بازیابی کنید یا به طور دائم حذف کنید:
- با استفاده از دکمه Select All و سپس گزینه Select All X یا All X Dashboards که ظاهر می شود ، تمام داشبورد یا همه نگاه ها را در قسمت داشبورد یا قسمت Look از لیست انتخاب کنید.
- داشبوردهای فردی یا نگاه های خود را با استفاده از کادر انتخاب در همان ردیف انتخاب کنید.
- دکمه Restore را انتخاب کنید تا محتوای انتخاب شده به پوشه ها منتقل شود. یا بر روی دکمه حذف کلیک کنید تا به طور دائم محتوا حذف شود. حذف محتوا در اینجا نمی تواند خنثی شود.
از طرف دیگر ، برای حذف همه ظاهر و داشبورد از لیست ، دکمه Delete All را در بالای صفحه انتخاب کنید.
اگر داشبورد یا نگاهی را بازیابی کنید ، اگر هنوز آن پوشه وجود داشته باشد ، به پوشه ای که حذف شده است باز می گردد. در غیر این صورت ، داشبورد یا نگاه به پوشه شخصی کاربر که آن را ایجاد کرده است بازگردانده می شود.
اگر محتوا از سطل زباله قبلاً در پوشه شخصی کاربر حذف شده وجود داشته باشد ، محتوا به پوشه مدیر که محتوا را بازیابی می کند ذخیره می شود.
محتوای موجود در پوشه زباله منقضی نمی شود و تا زمانی که آن را بازیابی یا حذف کنید ، باقی می مانند.
ارسال بازخورد
به جز آنچه در غیر این صورت ذکر شد ، محتوای این صفحه تحت مجوز Creative Commons Attribution 4. 0 مجوز دارد و نمونه های کد تحت مجوز Apache 2. 0 مجوز دارند. برای جزئیات بیشتر ، به سیاست های سایت Google Developers مراجعه کنید. جاوا یک علامت تجاری ثبت شده اوراکل و/یا شرکت های وابسته به آن است.
آخرین به روز شده 2023-02-28 UTC. اگر داشبورد یا نگاهی را بازیابی کنید ، اگر این پوشه هنوز وجود داشته باشد ، به پوشه ای که حذف شده است باز می گردد. در غیر این صورت ، داشبورد یا نگاه به پوشه شخصی کاربر که آن را ایجاد کرده است بازگردانده می شود.
راهنمای تجارت فارکس...
ما را در سایت راهنمای تجارت فارکس دنبال می کنید
برچسب :
نویسنده : نسیم خاکسار
بازدید : <-PostHit->
تاريخ : چهارشنبه
4 مرداد
1402 ساعت: 23:34